1 kg kyckling
3 tsk salt
4 vitlöksklyftor
4 msk tomatpuré
2 tsk riven ingefära
4 tsk garam masala
1-2 tsk chilipeppar
olja
2 dl grädde
4 dl matyoghurt
400g mango
färsk koriander
Fräs vitlök, tomatpuré, ingefära, garam masala, chili och olja i en gryta
salta kycklingen och fräs med kryddpastan
tillsätt grädde, yoghurt och låt sjuda i 5 min. tillsätt mango och sjud ytterliggare 2 min. Garnera med färsk koriander.
Servera med ris och en sallad (ev raita till) och naan bröd
( när ni kokar riset, lägg i 2-3 kardemummakärnor och en bit hel kanel (plocka bort dom vid serveringen), ger en god smak på riset som passar till den indiska smaken
![]() |
Inte vår bild, men maten såg ut så.. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar